Tuesday, June 29, 2010

Romancesa MM25

Pada 24 June 2010 (Khamis Lepas) band aku Romancesa perform lagu "KU INGIN" yang tercalon untuk Muzik Muzik 25 yang dirakamkan di Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Memang aku dan semua line up Romancesa tak pernah terbayang kekal lama di carta sampai masuk separuh akhir, tercalon pun dah kira rezeki yang sangat besar dan kami bersyukur ke hadrat Ilahi di atas hadiahNya ini. Masa ni, pakaian kami ditaja oleh BADGER, TQ sangat-sangat kepada Bob dan semua Badger Crew, korang memang awesome! Rakaman ini bakal ditayangkan untuk episod 20 MM25 (penghujung July), so bila dah ditayangkan, vote la sebanyak 100X setiap hari sampai la tahun depan pun takpe, huhu.
Shaa - Kibodis

Hizani - Pemain Gitar/Komposer

Bang Chik - Pemain Bass

Wan - Pemain Dram

** Photos by Moshi
** Editing by Nimbus

2 comments:

Lady Elle said...

hehehe... romancesa best seyhh... next time mahu tgk romancesa yang ada lebih "attitude" aite.. !!

Nimbus said...

hehe tq datang nana...aritu terpaksa kontrol sket...kalo kat gig mmg aku dah guling2 dah hueheu