Wednesday, August 4, 2010

Trip Matrade dan MARA yang gambarnye sikit

Hai guys! Ini gambar masa aku dengan classmates aku pegi class trip ke Matrade dan MARA. Aku upload 3 gambar je, sebab malas nak upload banyak - banyak. Heheh

Sementara aku tengah posing kat bakcground New Straits Times ni, kawan - kawan aku tengah queue menunggu giliran dieorang, hahah

Cantik kan rambut aku, Helmet style
Selesai breakfast kat PJ old town sebelum bertolak menaiki bas UiTM yang berwarna purple.


5 comments:

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

mencik weh. part time dianaktirikan.

bile korang p? Ya Allah, lamenye aku tak p kelas. lalalalala~

Nimbus said...

hahaa ni kelas finace yg ko tak nak masuk tu la linda oii...huhu

artistiksyurgaloka said...

i baru dapat naik bas purple tu skali sepanjang i berada disini.
ohh kasihan saya. huhu. -.-"

Nimbus said...

hehehe u baru jek berada disini. dah lame2 nanti banyak kali le wehuuu

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

owh kelas finance. okeh. takpe.

eh jap, kau panggil aku ape? lynda? WOW! selalu betty~