Sunday, November 21, 2010

PEPISANG KINGKONG!

Ini lah King Kong Pepisang hueheu

4 comments:

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

sejuk2 ptg2 lepas hujan.. mkn pisang goreng cicah smabal kicap .. hmmmm.. siot la ko acap! pisang kingkong la plak tetiba. mana aku nk cari pisang goreng cicah sambal kicap kt kolumpo ni wey? ko bertanggungjawab! hahahahhaha.

aku suka branding campaign ko ni. menarik!

Nimbus said...

amy: perghh!! mmg tarbaek beb pisang goreng kena sambal kicap! huhu...aku cari kat kl mmg x jumpe2 lagi..member aku dak johor yg dok promo aku cicah sambal kicap ni..mmg tarbaek ..hahahah jom kite cari same same beb!

tq coz like branding aku ni..hahah tapi kerja student ni..bukannye campaign betol2 sangat pon hehe

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

keje student la nk pulun best2 pun, dh keje ko nk harap client boleh berpikir sekreatif ko? harapan la.. kalau ko tkd nama mcm Leo Burnett, mmg harapan. Bila ada nama, ko cakap terjun lombong pun diaorg ikut hahahhahaha

Nimbus said...

hahaha yah, aku stoju, student suka hati nak wat camne...kalo ikot client, mmg selalunye banyak batasan dan paling best, ko rase tepaksa buat artwork yg x best yg pada dieorang best miahahahaa dammit