Friday, November 5, 2010

PEPISANG Livery!


PEPISANG Livery Design!
Chomel kan kan kan kan kan? ekekeke...actually, ini adalah some portion of my assignment yg baru disubmit baru - baru ni. Aku tak tahan nak upload, akhirnya berjaya jugak hehe...

Nananera kate van ngan keta mini aku ni buruk sebab kotor..aku dulik hape..dah on purpose aku wat camni nak kasik nampak vintage le katekan...miahahaha (behtu kalo die tengok painting abstract expressionism mesti die kate burok gak sebab tak menepati citarasa cantik die tu miahahaha jgn mare akak :P uwek!)


8 comments:

wannurfazrini said...

acap , letak pisang dlm milo ais ni sedap gak kan ? hahah plish plishhh !

Lady Elle said...

uikksss.. kemain kutuk aku.. hahahah.. keta tuh chomel cuma nampak cm x berbasuh selama berbulan-bulan ajer.. ekekekeke...

Nimbus said...

miahahahaa kantoi plak! ekekee

Rex Hanif said...

ni bst kottt

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

persetankan apa org kata.. vintage mmg makanan ko! aku suka vintage ko. sbb aku suka vintage! (taste aku.. hahahaha)

Nimbus said...

hahhaaa ko mmg awesome la amykamen! ^___^ idop vintaj!

Khairul Bariyah Ahmad said...

cute ouh van pisan.
:D

Nimbus said...

tq khairul bariyah! ^___^