Tuesday, December 28, 2010

Super Chicken Rice



Super Chicken Rice ni sebuah restoran nasi ayam yang baru, yang towkey nye kawan aku. Die kate ada 7 jenis ayam yang berlainan untuk dipilih, well, aku pon tak rase lagi sebab restoran kawan aku ni bukak 3 Jan 2010 di Bt. Chandan, Kuala Kangsar, Perak, walhal aku dah berada di Damansara. So, bile aku balik kampung nanti boleh la try huhu.


Design ni aku buat dengan kadar yang agak cepat jugak disebabkan kawan aku ni tak banyak songeh, maybe die paham kot setelah sebab kiteorang kawtim harga kengkawan. miahahaha


5 comments:

Googoozool said...

wuhuuu.. lucu2. super ayam!! heheh. best2..terbaeek. wei nanti aku nak suruh ko design logo sekolah aku! aku nak bukak sekolah baru. ko jadi cikgu, leh ari2 makan nasi ayam. haha

Nimbus said...

miahahahaha bagus la ko ni, ingat nak bukak U sendiri je, sekolah pon ade hahahaaaa

zazukudap said...

smart ar bro...kat kula..kat area istana ke tu...tepi sungai?


strol - word verification

Nimbus said...

kat galeri sultan azlan shah, kirenye sebelum sampai masjid ubudiah huhu

Ladida said...

wo.... bukit chandan.. best2 mesti pergi