Wednesday, July 21, 2010

Follow me at Tumblr too! ^___^


Yeah, aku pun sudah terjebak buat akaun Tumblr ni. Actually, at first, aku macam blur apakah sebenarnya Tumblr ni, bila dah digg up, baru tau, Tumblr ni ialah blog je sebenarnya.
Cuma Tumblr ni lebih mudah untuk kita post entry sebab developer Tumblr ni dah simplified option to post dekat atas, siap boleh pilih nak post text, photo, quote, link, chat, audio dan video. Lebih mudah la daripada Blogspot. Plus, ready made layout dan themes pon rasenye lebih awesome daripada Blogspot. Dan, pasti lebih cool bile url korang jadi macam www.kumulusgulakapas.tumblr.com! Huhu (^__^)

Jadi, kepada kawan - kawan yang ada akaun Tumblr juga, follow la saya tanpa segan silu huhu

3 comments:

Googoozool said...

yakaaa...? best ka? aku tgh bersusah payah nak edit blogspot nih. scripting la, css la, tahape pening dowh..

Nimbus said...

betol best! pakai tumblr jep hihi

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

gileeeeeeeeeeee la kartunis atas siap gune css. auw! terer abg sOdin nih.

acap. best ke tumblr? sane sini dok gune, bunyik mcm best~