Wednesday, July 21, 2010

Jom Vote "Ku Ingin" Romancesa di Muzik Muzik 25




Salam kepada Romancesan dan semua! Lagu "KU INGIN" telah pun tercalon dalam Carta 20 Muzik - Muzik 25 baru - baru ini, untuk mendapatkan kedudukan yang bagus dan bertahan sampai ke peringkat seterusnya, Romancesa mengalu - alukan undian korang semua sebanyak 250X sehari, selama 8 bulan pun takpe (huhu :P). Oleh itu, jgn tunggu lagi, follow www.tv3.com.my/muzikmuzik ni untuk mengundi kami banyak - banyak, tanpa undian korang yang banyak tu, siapalah Romancesa ^____^ Romancesa love u all!weeeee

4 comments:

wannurfazrini said...

tak datang , tak tgk .tp nasib baik u-tube ada . TERIMA KASIH u-tube . hehehe

Dilakochan said...

HAHA, Tumpang bangge lah!
Walaupun ai undi xbanyk kan.. ;P

Ini mcm, tak payah masok CAM kat astro dah.

Best of luck for ROMANCESA!

Nimbus said...

faz: hehe takpe2..janji undi 20x sehari selama setahun huhu

dila: mmg tak layak pon masok CAM tu huhu
yeah , tq for the wishesh dila! ^__^

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

artis!